Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Publicació destacada dels equips de professionals quirúrgics de l’Hospital de Barcelona

13/03/2024 - 15:26

El Dr. Anicet Puigdollers publica a Cirugía española els resultats de la seva tasca a l’Hospital de Barcelona com a especialista en proctologia i, més concretament, sobre les tècniques d’aplicació en el tractament de les hemorroides.

Publicació del Dr. Puigdollers a la revista Cirugía Española

El recent treball acadèmic del Dr. Anicet Puigdollers, cirurgià de l’Hospital de Barcelona, ha estat publicat a la revista Cirugía española, òrgan oficial de l'Associació Espanyola de Cirurgians, que és la societat científica que engloba a la majoria de cirurgians generals i de diverses subespecialitats de la cirurgia a Espanya.

L'article Haemorrhoidal artery distribution in patients with grade III and IV haemorrhoids treated with artery ligation and rectoanal repair. Assessment of Doppler guidance aporta llum sobre la distribució arterial en pacients quirúrgics en l’aplicació de la desarterialització hemorroïdal i mucopèxia com a tècnica alternativa vàlida a l'hemorroidectomia.

L'interès que ha suscitat el treball és mostra de l’experiència i coneixement del Dr. Puigdollers en l'ús de tècniques avançades i precises en la cirurgia actual i, alhora, la publicació ressalta el rigor científic i el nivell quirúrgic de l'Hospital de Barcelona.