Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Especialitats

L'Hospital de Barcelona és un centre obert que funciona amb un sistema de lliure elecció de metge a càrrec de cada pacient entre els professionals del quadre mèdic d'Assistència Sanitària. Així mateix, el centre disposa d'una sèrie de serveis mèdics propis que donen suport a la feina dels professionals mèdics que hi atenen els seus pacients.

Serveis propis

Feto

Maternoinfantil

Servei complet d'atenció a la mare i al nadó, amb resposta a totes les situacions clíniques que els afectin durant la gestació i fins a l'etapa de l'adolescència.

Veure més
Estetoscopio

Medicina interna i malalties infeccioses

Coordinació d'especialitats mèdiques, diagnòstic de pacients amb símptomes inespecífics o sistèmics i atenció de malalties infeccioses.

Veure més
Cama de hospital

Cirurgia

Especialistes del tractament quirúrgic general i digestiu en un servei de règim obert per a cirurgians d'Assistència Sanitària.

Veure més
Cardiología

Cardiologia

Atenció de primer nivell a les malalties cardiovasculars amb tots els equips d'un hospital d'alta complexitat.

Veure més
Jeringuilla

Medicina intensiva

Diagnóstico y tratamiento de pacientes en situación crítica que ingresan en el hospital o durante el postoperatorio inmediato tras una cirugía compleja.

Veure més
Rodilla

Traumatologia

El Servei de Traumatologia ofereix atenció urgent als pacients amb lesions del sistema musculoesquelètic (fractures, luxacions, infeccions...) i altres dolències osteoarticulars.

Veure més
Ambulancia

Urgències

Atenció del pacient urgent amb la màxima qualitat i des de totes les seves dimensions, en Medicina Interna, Cirurgia, Traumatologia, Pediatria i Ginecologia, les 24 hores.

Veure més
Oncología

Servei d'Oncologia d'Assistència Sanitària

Servei propi, integrat per especialistes de reconegut prestigi i organitzat per àrees de patologia, destinat a atendre totes les persones amb diagnòstic de càncer.

Veure més
Resonancia magnética

Radiodiagnòstic

El servei de Radiodiagnòstic és l'encarregat de la realització de les proves diagnòstiques radiològiques i dels procediments terapèutics guiats per radiologia. Compta amb un ampli equip humà disponible durant les 24 hores els 365 dies de l'any i amb totes les tècniques radiològiques disponibles.

Veure més
Maletín médico

Exploracions complementàries

El servei d'Exploracions Complementàries i el de Diagnòstic per la Imatge comparteixen espais comuns i equip humà. S'hi fan tècniques com l'hemodinàmia, l'ecocardiografia, l'endoscòpia digestiva i la broncoscòpia.

Veure més
Farmacia

Farmàcia i nutrició

Integració amb els equips assistencials per afegir valor al procés terapèutic i permetre alimentació i farmacoteràpia individualitzades amb criteris d'eficàcia, seguretat i eficiència.

Veure més
Laboratorio

Laboratori

Els professionals del Servei de Laboratori treballen de forma transversal amb totes les especialitats clíniques per tal d'oferir la millor assistència possible als pacients.

 

Veure més
Neumología

Pneumologia

Coordinat des del servei de Medicina Interna, l'equip d'especialistes en pneumologia proporciona la millor assistència a pacients amb malalties de l'aparell respiratori.

Veure més
Patología

Anatomia patològica

Compromís amb el millor coneixement de les malalties i la incorporació de tècniques de darrera generació en el diagnòstic personalitzat i de precisió.

Veure més
Microscopio

Biologia molecular

BIOPAT, un laboratori de referència orientat a traslladar a l'àmbit assistencial els nous avenços científics i tecnològics en patologia molecular.

Veure més