Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programes exclusius

L'Hospital de Barcelona complementa els seus serveis exclusius per a la població assegurada d'Assistència Sanitària amb diverses prestacions especials.

viatger3

Clínica del Viatger

El Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Barcelona ofereix informació, orientació i suport a les persones que han d'emprendre un viatge i volen preparar-ne aspectes sanitaris, com l'adequació de medicació crònica als canvis d'horaris, les possibles vacunes necessàries o les precaucions que ajuden a reduir riscos per a la salut.

Pacient atès en hospitalització domiciliària

Atenció al pacient pluripatològic i crònic

Un programa pioner destinat a pacients grans amb malalties cròniques que, tot i requerir atenció continuada, poden romandre al seu domicili, sense necessitat de desplaçaments innecessaris i complexos a una consulta o centre hospitalari.

 

sud moviment

Servei d'Urgències Domiciliàries (SUD)

Només amb una trucada, les persones assegurades d'Assistència Sanitària poden disposar de l'atenció a domicili d'un metge o pediatre d'aquest servei, evitant trasllats innecessaris. El SUD es troba ubicat a l'Hospital de Barcelona.

 

logo gravida

Fertilitat

Gravida és un centre de fertilitat avançada ubicat a la planta 16 de l'Hospital de Barcelona i equipat amb l'última tecnologia. Disposa dels tractaments de fertilitat més actuals, un dels principals laboratoris del país i un equip humà amb àmplia experiència en reproducció.

 

Mans agafades, una d'elles amb un pulsioxímetre

Cures pal·liatives

Servei personalitzat per a l'atenció de pacients amb càncer a la fase del final de la vida. L'equip presta servei les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, tant al domicili del pacient com durant l'ingrés hospitalari, quan aquest ingrés sigui necessari.