Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Per què treballar a l'Hospital de Barcelona?
passadis onco
Un centre de primera categoria

L'Hospital de Barcelona és part d'un grup referent a la sanitat privada a Catalunya i compta amb serveis mèdics i sanitaris que atenen una població de prop de 200.000 persones conjugant ciència, avenços tècnics i humanització.

façana lateral arbres
Model singular i sostenible

Propietat de la cooperativa SCIAS, l'Hospital de Barcelona és l'exemple d'èxit del cooperativisme sanitari integral, que ofereix el millor entorn per desenvolupar una medicina social satisfactòria per a metges i usuaris i per fomentar el treball associatiu.

administrativa taula
La importància de les persones

Els professionals que treballen a l'Hospital de Barcelona vetllen pel respecte i la qualitat humana en el tracte amb les persones i s'identifiquen amb valors fonamentals com la vocació de servei, la confiança, la solidaritat i la gratitud, la qual cosa els converteix en l'actiu més valuós de l'organització.

Avantatges per als professionals
  1. Accés a programes de formació continuada, tant en l'àrea assistencial com en els serveis generals, administratius i de suport.
  2. Avantatges econòmics i financers derivats de la gestió del fons econòmic, que reverteix en les persones que formen part de l'organització.
  3. Seguretat i reconeixement de treballar en una empresa social gestionada amb transparència, solvència i professionalitat.
  4. Com a entitat cooperativa, la copropietat i la igualtat de socis i sòcies de treball se sumen al dret de participació activa en assemblees i accés al consell.
Envia'ns el teu CV
Currículum
Exemple: https://www.linkedin.com/in/elteunomdeperfil