Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sant Jordi 2024

18/04/2024 - 16:48

L’Hospital de Barcelona oferirà la tradicional parada de venda de llibres i roses a la botiga. Dues escriptores signaran els seus llibres durant la jornada.

Rosa i parada de llibres

El proper 23 d'abril, l'Hospital de Barcelona s'uneix a la festa de Sant Jordi amb una jornada plena d'activitats culturals que recullen la tradició i la màgia de la diada. Durant tot el dia, la botiga del centre oferirà una parada de llibres amb una àmplia selecció d'obres literàries. Amb motiu de Sant Jordi, hi haurà un 5% de descompte en llibres. A més, es posaran a la venda roses i altres detalls únics per commemorar aquest dia tan especial.

Destacant l'aspecte literari de la diada, dues autores visitaran la parada de llibres per signar les seves obres, oferint als assistents l'oportunitat de connectar-hi directament. De 10:00 a 11:00, Isabel Rodríguez Vila presentarà la novel·la Nits de pijames i Cuando nos vamos, ¿a dónde vamos?, llibre que convida a reflexionar sobre l’existència. De 12:00 a 13:00 i de 16:00 a 17:00, Aguas Rodríguez Prieto serà al vestíbul de l’edifici amb Reflexiones emotivas, emociones reflexivas i amb Un conte, una il·lusió, un recull de relats solidaris escrits per nens i nenes la recaptació del qual es destina als infants del Raval de Barcelona.

L’Hospital de Barcelona obre les seves portes i convida tothom a unir-se a la diada.

Signatura de llibres per Sant Jordi 2024