Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SCIAS participa en el XXII sopar de l’ACES

14/06/2023 - 09:06

La cita, una trobada anual de referència en el sector, aplega responsables d’empreses, administracions i entitats diverses del món de la salut.

Sopar de l'ACES 2023

Una delegació de SCIAS, amb membres del consell de la cooperativa i de la direcció de l’Hospital de Barcelona, va assistir l’1 de juny a l’última edició del sopar de gala de l’Associació Catalana d’Entitats de la Salut (ACES). Es tracta d’una de les principals convocatòries i punt de reunió d’estaments diversos amb participació destacada en el sistema sanitari català, que coincideixen per assistir a una conferència, establir relacions de complicitat i intercanviar punts de vista en un ambient distès.

La directora general de la patronal, Anna Zarzosa, va donar la benvinguda als assistents, va incidir en “l’excel·lent servei” que la sanitat privada dona als seus usuaris i va donar pas a Xavier Guix, psicòleg expert en comunicació i processos d’autoconeixement i escriptor, que va impartir la conferència El primer pas per anar més lluny. En acabar, el president de l’ACES, Lluís Monset, va fer un parlament sobre els reptes a què s’enfronta la societat actual en general i el sistema sanitari en particular, per acomiadar-se reivindicant el paper de la societat civil per a construir un futur millor.

SCIAS forma part de la junta directiva de l'ACES i comparteix i col·labora activament en les seves iniciatives i en la seva tasca de defensar, promoure i desenvolupar els drets i interessos dels centres empresarials sanitaris privats, de la política sanitària vigent en cada moment i de la projecció de serveis sanitaris i socials per a la consecució d’un sistema sanitari sostenible, pròxim, accessible i de qualitat que doni cobertura a les necessitats sanitàries i socials de la ciutadania.