Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festa de la Prematuritat de l’Hospital de Barcelona

21/11/2023 - 15:54

Les activitats lúdiques, obertes a les famílies, van donar vida a un programa distès que va destacar la importància del seguiment dels nadons prematurs. La jornada va servir per conscienciar des d’una perspectiva entretinguda sobre la importància del seguiment als nadons prematurs.

Festa del Dia de la Prematuritat

L'Hospital de Barcelona va unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Prematuritat el passat 17 de novembre, des d’un punt de vista tant divulgatiu com lúdic. L'objectiu principal de la cita va ser subratllar la necessitat d'un seguiment meticulós dels nadons nascuts prematurament, posant de manifest la importància de la cura i l'atenció especialitzada que requereixen.

La jornada va iniciar-se amb l’onzena jornada mèdica sobre salut de l’embaràs i, a partir de mitja tarda, l'hospital va obrir les seves portes a les famílies sòcies de SCIAS i al personal del centre per a una festa plena d'activitats lúdiques.

Amb gran èxit de públic, la diversió va començar amb una acollidora benvinguda, seguida d'un espectacle de màgia que va captivar petits i grans. Els assistents van poder gaudir de punts de maquillatge, globoflèxia i pinta-lletres, oferint una oportunitat única perquè les famílies es coneguessin, connectessin i compartissin les seves experiències.

Ja al vespre, la jornada especial es va cloure deixant un bon record de suport mutu i alegria compartida amb l’agraïment de l'Hospital de Barcelona a les famílies que van participar-hi activament.

Programa d'activitats de la festa del Dia de la Prematuritat 2023